skip to Main Content
Visi & Misi
Menyediakan perkhidmatan perjalanan yang cekap dan profesional kepada pelanggan kami dengan pelbagai kualiti dan perkhidmatan yang paling luas.
Kami juga komited untuk memberikan keseluruhan kepuasan kepada pelanggan.

SHAZAC TRAVEL & TOURS SDN BHD diketuai oleh sekumpulan pasukan yang berkelayakan dan berpengalaman, mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam industri pelancongan. Kami sangat bangga mempunyai pasukan berdedikasi, komited dan profesional yang telah diberi penghormatan untuk menjaga setiap butiran rancangan perjalanan anda, termasuk yang sangat menuntut dan teliti.

Bersama barisan kakitangan kami yang berdedikasi, kami berharap dapat menggabungkan pengalaman dan semangat dalam menawarkan pelanggan dengan perkhidmatan berkualiti pada kadar nilai untuk wang dan sepadan dengan keperluan mereka. Matlamat kami adalah untuk membuka percutian yang luar biasa kepada semua lapisan masyarakat kerana mereka dapat menikmati cuti yang menarik dengan harga yang baik dan kualiti perkhidmatan yang sangat baik.

Kami juga menjamin bahawa anda akan berpuas hati dengan rawatan khusus yang kami meletakkan keutamaan yang tinggi untuk mendapatkan sumber yang berterusan untuk perkhidmatan yang lebih baik dan baru dari seluruh negara untuk memenuhi keperluan pengguna yang sentiasa berubah dan meningkat. Kami akan memberi komitmen yang terbaik dan terbaik kepada mereka. Kami bertekad untuk menyediakan penyelesaian, sokongan dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami yakin kami akan menjadi pemimpin dalam bidang ini untuk tahun-tahun akan datang kerana kami sentiasa komited untuk visi & misi kami.

Back To Top

603 - 7727 6552
info@shazactravel.com

Copyright © SHAZAC TRAVEL & TOURS